علیرضا زالی در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان تهران که در محل استانداری برگزارشد، گفت:طبق بررسی ها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در تهران افزایشی شده است و تا یک ماه آینده این سیر صعودی خواهد بود.
وی افزود: در این شرایط همه مراکز واکسیناسیون در تهران و شهرستانها تقویت شدند و از مردم میخواهیم برای واکسیناسیون به این مراکز مراجعه کنند.
دکتر زالی همچنین از آمادگی کامل بیمارستانها برای خدمات دهی به بیماران کرونایی خبرداد و افزود: هنوز آمار مشخصی در دنیا درخصوص میزان بیماریزایی این سویه از ویروس همچنین مرگ و میر ناشی از آن در دست نیست و در این خصوص به اجماع نرسیدهاند، اما باید جانب احتیاط را در نظر گرفت و در این روزها که هنوز ویروس به طور کامل در جامعه چرخش نداشته ،دز یادآور تزریق شود.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران همچنین گفت:سبد واکسن متنوع است و بیشترین میزان واکسن سینوفارم، آسترازنکا و پاستوکووک است، واکسن برکت پلاس هم مجوز لازم را دریافت کرده و به زودی وارد چرخه واکسیناسیون میشود و مردم میتوانند از این واکسن برای این سویه استفاده کنند. دکتر زالی افزود:دو هفته استمرار بیماران سرپایی نشان از ورود به پیک جدید است و برخی افراد هم ممکن است حتی با توجه به زدن واکسن باز هم کرونا بگیرند. باید بدانیم واکسن ایمنی کامل ایجاد نمیکند، اما در کاهش مرگ و میر بسیار اثربخش است.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران درادامه با اشاره به بازگشت حجاج گفت: باتوجه به بازگشت حجاج و بازگشت زائران از عراق و سفرهای بین شهری باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. دکتر زالی وجود آبله میمونی در کشور را رد کرد وگفت:هیچ موردی از آبله میمونی در کشور نداشتیم، اما در ترکیه و افغانستان و ریاض این بیماری گزارش شده است و باید آماده باشیم.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در پایان جلسه به خبرنگاران گفت: در بخش مراجعان سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار و ۲۰۰ نفر ثبت شده که ۷۹۰ نفر از افراد در مراکز درمانی و ۴۸۰ نفر دیگر نیز در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
دکتر زالی افزود: تاکنون ۲۶ میلیون و ۸۰۰ دز واکسن در تهران تزریق شده است.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران همچنین از افزایش ۲ برابری مراکز واکسیناسیون در تهران خبرداد و گفت:با افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون در شیفت عصر، اکنون ۵۲۲ مرکز واکسیناسیون در تهران فعال است.